Om bedriften

Bedriften ble stiftet 1. juni 2006 av Ståle Helleren. Vi startet full virksomhet den 1. september 2006. Vi fører regnskap for blant annet aksjeselskap, enkeltpersonforetak, sameier, idrettslag og foreninger. Holder til i kontorfellesskap i bedriften Sirevaag AS.
Fra 1.7.2018 integreres virksomheten med BDO AS, og samtidig flyttes kontoret til BDO sitt kontor på Varhaug, i Rådhusgata 2.

Litt om Ståle:

Ståle Helleren, daglig leder, har vært autorisert regnskapsfører siden år 2000, og har i tillegg ført regnskap før dette. Har blant annet også jobbet 2 år som leder for regnskapsavdelingen i Hå kommune.
Har 3-årig høgskoleutdanning innen Revisjon og Regnskap, ved skolen som nå er Universitetet i Stavanger.


Litt om Ann Kristin:

Ann Kristin Haugland, Autorisert regnskapsfører. Ho ble ansatt som regnskapsmedarbeider fra 1.7.09, har fagbrev som kontormedarbeider. Har gått i lære i Time kommune der ho fikk god opplæring i post/arkiv, personal/lønn, økonomi og kundebehandling. Har også jobbet i regnskapsavdelingen på Subsea 7. Ho er våren 2014 ferdig utdannet med Bachelor i økonomi og administrasjon med regnskapsutdanning ved BI.


Litt om Olga:

Olga Omland, regnskapsfører fra 2.1.2013, Var opprinnelig frisør med egne frisørsalonger. Har valgt å gå over på kontor og regnskap, og har jobbet med dette i snart 15 år. Har blant annet jobbet med regnskap og lønn for T Stangeland Maskin AS, T Holand Maskin AS og Holmane Bil AS.

Litt om Anita:

Anita Bø Helleren, regnskapsfører fra 1.9.2016. Har regnskapsutdannelse fra Næringsakademiet og ulike kurs. Har jobbet ved ulike bedrifter og litt på regnskapskontor. Har blant annet vært regnskapsmedarbeider i fire år ved Prima Jæren AS, og regnskapssjef i femår ved Bilservice Egersund AS.